Meer rendement uit je folder

Wij kunnen het effect van je folder nauwkeurig meten. Met deze resultaten optimaliseren wij je huis-aan-huisverspreiding. Maak gebruik van het Folder Effectiviteitsonderzoek en de Mail Monitor® Online en verhoog het effect van je folder.

Voordelen

 • Gemakkelijk en snel inzicht in het effect van je folder
 • Meer inzicht in de wensen van je klanten
 • Meer rendement uit je folderverspreiding


Optimaliseer je verspreiding met:

 • Folder Effectiviteitsonderzoek (FEO)

  Het FEO meet het effect van je folder. Door een panelonderzoek onder lezers krijg je een goed en onderbouwd beeld van het effect van je folder op de belangrijkste aspecten. Zaken als bereik, respons(intentie), inhoud en respondentgegevens worden gemeten. Het is een kort, maar zeer krachtig onderzoek. Je kunt het gebruiken als pre- en posttest voor je folder.

 • Mail Monitor® Online

  Het optimaliseren van je huis-aan-huisverspreiding wordt met de Mail Monitor® Online wel heel eenvoudig. De Mail Monitor® Online is je eigen onderzoeksplatform dat jouw folderverspreiding meet, analyseert en benchmarkt. Het online dashboard biedt je in één oogopslag de resultaten van je huis-aan-huisverspreiding. Je hebt zo altijd inzicht in het bereik, de waardering, de respons en de resultaten van je folder in vergelijking met andere folders. Het FEO is kort en krachtig, de Mail Monitor® Online biedt je nog meer mogelijkheden om je folderverspreiding te optimaliseren.
   

  Wil je weten hoe wij het effect van je folder kunnen verhogen?
  Neem dan nu contact op met onze accountmanagers.

Persoonlijk contact met onze doe-het-zelfspecialisten?

Cisca Siemelink

accountmanager doe-het-zelf

Verstuur een e-mail naar Cisca