Meer rendement uit uw folder

Wij kunnen het effect van uw folder nauwkeurig meten. Met deze resultaten optimaliseren wij uw huis-aan-huisverspreiding. Maak gebruik van het Folder Effectiviteitsonderzoek en de Mail Monitor® Online en verhoog het effect van uw folder.

Voordelen

 • Gemakkelijk en snel inzicht in het effect van uw folder
 • Meer inzicht in de wensen van uw klanten
 • Meer rendement uit uw folderverspreiding


Optimaliseer uw verspreiding met:

 • Folder Effectiviteitsonderzoek (FEO)

  Het FEO meet het effect van uw folder. Door een panelonderzoek onder lezers krijgt u een goed en onderbouwd beeld van het effect van uw folder op de belangrijkste aspecten. Zaken als bereik, respons(intentie), inhoud en respondentgegevens worden gemeten. Het is een kort, maar zeer krachtig onderzoek. U kunt het gebruiken als pre- en posttest voor uw folder.

 • Mail Monitor® Online

  Het optimaliseren van uw huis-aan-huisverspreiding wordt met de Mail Monitor® Online wel heel eenvoudig. De Mail Monitor® Online is uw eigen onderzoeksplatform dat uw folderverspreiding meet, analyseert en benchmarkt. Het online dashboard biedt u in één oogopslag de resultaten van uw huis-aan-huisverspreiding. U heeft zo altijd inzicht in het bereik, de waardering, de respons en de resultaten van uw folder in vergelijking met andere folders. Het FEO is kort en krachtig, de Mail Monitor® Online biedt u nog meer mogelijkheden om uw folderverspreiding te optimaliseren.
   

  Wilt u weten hoe wij het effect van uw folder kunnen verhogen?
  Neem dan nu contact op met onze accountmanagers.

Persoonlijk contact met onze doe-het-zelfspecialisten?

Ed Snoeks

accountmanager doe-het-zelf

Verstuur een e-mail naar Ed