Bereik uw doelgoep

Wij bezorgen uw folder altijd bij de juiste doelgroep. Door onze ervaring, kennis en systemen weten we precies waar uw doelgroep zich bevindt en hoe wij deze effectief kunnen bereiken. Optimaliseer uw verspreidplan en verhoog het rendement van uw huis-aan-huisverspreiding met doelgroepsegmentatie en een responsanalyse. Profiteer van de mogelijkheden om gericht uw doelgroep te bereiken

Voordelen

 • Uw boodschap bereikt de juiste doelgroep
 • Meer inzicht in uw marktpotentie, doelgroep en de herkomst van uw klanten
 • Meer rendement uit uw huis-aan-huis folderverspreiding


Bereik gericht uw doelgroep met:

 • Doelgroepselectie

  Wij weten altijd uw doelgroep te spotten en te bereiken. Samen met Cendris hebben wij het postcode-segmentatiesysteem Streetlife ontwikkeld. Deze actuele database beschikt over ruim driehonderd socio-demografische en lifestyle-kenmerken. Door zorgvuldige selecties is uw folderverspreiding gerichter en dus veel effectiever.

 • Responsanalyse

  Wilt u nog meer van uw doelgroep weten? Met de responsanalyse kunt u gedetailleerd zien waar uw winkelbezoekers en potentiële winkelbezoekers wonen. Deze informatie biedt u de mogelijkheid om uw verspreidplan nog beter op uw doelgroep af te stemmen: de beste garantie voor een hoge respons.
   

  Wilt u weten hoe wij uw doelgroep bereiken en het rendement van uw huis-aan-huisverspreiding verhogen?
  Neem dan nu contact op met onze accountmanagers.

Persoonlijk contact met onze doe-het-zelfspecialisten?

Ed Snoeks

accountmanager doe-het-zelf

Verstuur een e-mail naar Ed