Online extra opvallen

Folders verspreid je ook via onze online platformen

Spotta.nl is het grootste aanbiedingenplatform van Nederland. Jouw boodschap komt op Spotta.nl of via onze app altijd onder de aandacht van geïnteresseerde voordeelzoekers. Juist door je folder of aanbieding tegelijkertijd offline en online in te zetten, wordt je boodschap versterkt en val je extra op.

Voordelen

 • Verhogen van je naamsbekendheid
 • Hoge attentiewaarde door combi fysieke verspreiding en online platformen
 • Sterke lees- en herinneringswaarde
 • Crossmediale mogelijkheden met print én online
 • Verhoogt direct traffic naar je website of webshop


Extra aandacht door:

 • Geef je folder of aanbieding of folder extra aandacht

  Combineer jouw folder of aanbieding met banners, facebook post of een artikel op onze inspiratiepagina. Geen aanbieding of folder? Geen probleem je kan deze elementen ook los inzetten en je online traffic vergroten!

 • Je banner op Spotta.nl  Spotta.nl is het grootste aanbiedingenplatform van Nederland waar consumenten in één oogopslag en per categorie alle nieuwe folders kunnen bekijken. Breng je boodschap extra onder de aandacht van je doelgroep met een prominente Banner op dit platform. De Banners worden geplaatst op Spotta.nl, in de Spotta app en in de nieuwsbrief. Je boodschap kom op deze manier extra onder de aandacht bij maar liefst 615.000 bezoekers per maand. Laat je Banner linken naar je folder of je webshop en vergroot zo je online traffic!

 • Toppositie op Spotta.nl  Dé garantie dat je folder meer aandacht krijgt, is de Toppositie op Spotta.nl. Iedere week zien 615.000 geïnteresseerde
  folderlezers als eerste de folder. Je realiseert een stijging van gemiddeld 140% van het aantal foldervieuws. Een Toppositie wordt geplaatst van zondag tot en met zaterdag, tenzij er een afwijkende actieperiode geldt. De folder wordt online geplaatst op één van de eerste twee posities op de homepage, in de categorie of in de nieuwsbrief (is Tippositie). Een Toppositie is te vergelijken met de Coverpositie in het folderpakket.

 • Je actie in onze nieuwsbrief

  Adverteren in de nieuwsbrief van Spotta.nl
  Iedere zondag brengen we de nieuwste folders en aanbiedingen onder de aandacht bij 60.000 geïnteresseerde ontvangers. Zo verhoog je je traffic naar je folder website of webshop. We bieden ook de mogelijkheid om je folder te plaatsen op de eerste op tweede postie.

 • Actiebox

  Met een dynamische Actiebox kun je je doelgroep heel gericht  aanspreken.  Deze kunnen we inzetten op verschillende momenten en binnen verschillende categorieën op ons platform. Omdat de Actiebox een animatie is, dus beweegt,  valt het meer op. Dat zorgt voor een hogere door-klik-ratio. Hiermee genereer je hoge traffic naar je folder of website.

 • Je actie op de Facebookpagina

  Via de Facebookpagina van Spotta bereikt je ruim 43.000 folderfans. Je boodschap wordt als post in het nieuwsoverzicht van Spotta geplaatst en komt zo onder de aandacht van alle fans. Onze facebook pagina groeit hard!
   

  Wil je weten hoe wij online maximale aandacht voor je folder kunnen generen?
  Neem dan nu contact op met onze accountmanagers.

Persoonlijk contact met onze doe-het-zelfspecialisten?

Cisca Siemelink

accountmanager doe-het-zelf

Verstuur een e-mail naar Cisca