Adverteren

 • Ik wil adverteren via Spotta. Kan dat?

  Jazeker. Er zijn vele mogelijkheden, zoals advertentieruimte op de verpakking van het Spotta folderpakket, op Spotta.nl en de Spotta app. Meer weten over de mogelijkheden? Wij doen je graag een passend voorstel. Neem contact op via 088 868 2200 of het contactformulier.

 • Wat kan Spotta voor mijn merk betekenen?

  Of het nu via het Spotta folderpakket is of via Spotta.nl en de bijbehorende app, met Spotta komt je merk of product onder de aandacht. Het Spotta folderpakket heeft een bereik van zo’n 6 miljoen huishoudens per week en Spotta.nl heeft ruim 1,3 miljoen bezoeken per maand.

 • Hoe kan ik eenvoudig gebruik maken van het wekelijkse Spotta bereik?

  Door je folder te verspreiden via het Spotta folderpakket én deze folder ook op Spotta.nl te plaatsen. Wij weten precies waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je je folder het beste gesegmenteerd kunt inzetten. Wij doen je graag een passend voorstel. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.

 • Waarom is de verpakking van het folderpakket voorzien van het Spotta logo?

  De zichtbaarheid van Spotta vergroot de herkenbaarheid van het medium waardoor er een nog effectiever aanbiedingenplatform ontstaat voor retailers, merkfabrikanten en dienstverleners. Consumenten zien Spotta als ‘de aanbieder van aanbiedingen’. Zo is aandacht voor je folder gegarandeerd.

 • Wat zijn de voordelen van crossmediaal bereik?

  Uit consumentenonderzoek blijkt dat consumenten folders erg waarderen. Met Spotta.nl kom je ook onder de aandacht bij huishoudens die het Spotta folderpakket niet ontvangen. Verder wijst onderzoek uit dat men vooral makkelijk en doelgericht aanbiedingen uit het folderpakket wil kunnen opzoeken en terugvinden. Op Spotta.nl kan dit. Bovendien gebruikt men de bijbehorende app zelfs in winkel, om te kijken of het ergens anders goedkoper is. Je vergroot dus je bereik wanneer je je folder crossmediaal inzet.