Meest gestelde vragen

 • Welke organisatie zit er achter Spotta?

  Wij zijn een volle dochter van PostNL en we hebben ruim 550 vaste medewerkers in dienst en bieden werk aan meer dan 23.000 bezorgers. Met ruim 7 miljard folders per jaar is Spotta marktleider in de verspreiding van folders. Met het Spotta folderpakket bereiken we iedere week zo’n 6 miljoen huishoudens.

  Lees hier meer over Spotta

 • Wat kost een verspreiding van mijn folder via het Spotta folderpakket?

  Dat hangt af van de oplage. Wil je lokaal je folder verspreiden? Bekijk hier meer informatie.

  Wil je regionaal of landelijk je folder verspreiden? Dan doen wij je graag een passend voorstel. Neem contact op met de afdeling Verkoop via 088-868 22 00 of via het contactformulier.

 • Wat kost plaatsing van mijn folder op Spotta.nl en in de Spotta app?

  Je betaalt een vooraf vastgesteld tarief per bekeken folder, tot een door jouw bepaald maximum. Zo houdt je altijd je kosten in de hand. Daarnaast heb je allerlei extra promotiemogelijkheden zoals een prominente plek op Spotta.nl of in de Spotta nieuwsbrief. Neem contact op met de afdeling Verkoop via 088-868 22 00 of via het contactformulier.

 • Wat kan Spotta voor mijn merk betekenen?

  Of het nu via het Spotta folderpakket is of via Spotta.nl en de bijbehorende app, met Spotta komt je merk of product onder de aandacht. Het Spotta folderpakket heeft een bereik van zo’n 6 miljoen huishoudens per week en Spotta.nl heeft ruim 1,3 miljoen bezoeken per maand. 

 • Wat kan Spotta voor mij als ondernemer betekenen?

  Spotta helpt om je winkelvloer vol te krijgen. Wist je dat 81% van de folderlezers in actie komt en 48% een winkel bezoekt? Met Spotta kom je onder de aandacht, of het nu via het Spotta folderpakket is of via Spotta.nl en de bijbehorende app. Bekijk hier de mogelijkheden.

 • Wat voegen Spotta.nl en de Spotta app toe aan het Spotta folderpakket?

  Consumenten lezen niet alleen het Spotta folderpakket, maar zoeken ook online of mobiel naar voordeel. Op Spotta.nl en de Spotta app staat het meest complete en actuele folderaanbod. Bovendien kan de consument op Spotta.nl relevante aanbiedingen bij hem in de buurt spotten. Met Spotta.nl en de Spotta app vergroot je dus het bereik van je reclameboodschap.

 • Kan ik een folder ook lokaal verspreiden met het Spotta folderpakket?

  Dat is precies wat het Spotta folderpakket uniek maakt: het ziet er in elke stad en provincie anders uit. We zijn in staat om op 300 huishoudens nauwkeurig te segmenteren. We zien precies waar een oververtegenwoordiging van je doelgroep woont. Op regionaal niveau, maar ook landelijk.

 • Aan welke specificaties moet mijn folder voldoen om in het Spotta folderpakket mee te gaan?

  Als je je folder in het Spotta folderpakket wilt laten bezorgen, bekijk dan onze aanleverspecificaties voor de voorwaarden waaraan je folder moet voldoen. Wil je liever maatwerk? Of de overige mogelijkheden van on- en offline bespreken? Neem dan gerust contact met ons op via 088-868 22 00 of via het contactformulier.

   

 • Op welke dagen kan mijn folder verspreid worden?

  Wij kennen diverse verspreiddagen, afhankelijk van je specifieke wensen.

  • Begin van de week: onze standaardverspreiding (in het folderpakket) is op zondag, maandag of dinsdag (met beperkte uitloop naar woensdag).
  • Einde van de week: deze verspreiding vindt plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag. Je folder valt los op de mat.
  • In het weekend: wij plaatsen in het weekend de folder op Spotta.nl en in de Spotta app. Zo is je folder altijd binnen handbereik.