Los-op-de-mat

header-los-op-de-mat

Impact via de brievenbus​

Wist je dat de inzet van kwalitatieve print media een belangrijke contentmarketing-trend van 2022 is? Vooral als je het heel gericht en op een wijze inzet waardoor de ontvanger het gebruikt of bewaart. Hoe dit komt?

Consumenten krijgen online te veel boodschappen op zich afgevuurd en worden steeds wantrouwender als het gaat om online content. Hierdoor wordt het steeds complexer om deze te bereiken. De brievenbus daarentegen is erg overzichtelijk. 

Niet zo gek dus dat huis-aan-huis zich jaar op jaar bewijst als het meest overtuigende en geloofwaardige medium voor de consument. Ook voor storytelling, awareness en trial zijn er bewezen effectieve manieren voor jouw merk via de deurmat. Ook voor storytelling, awareness en trial zijn er bewezen effectieve manieren voor jouw merk als losse verspreiding via de deurmat. 

Los-op-de-mat

De kracht van Los-op-de-mat

  • Extra attentiewaarde: 2,2 minuten aandacht voor los-op-de-mat (= 4 TV commercials). Bij online moet je binnen 2 sec. de aandacht hebben getrokken.
  • Optimale conversie: los-op-de-mat in de mediamix geeft beter resultaat dan losse inzet.
  • Betaalbare mailing: ongeadresseerd is goedkoper dan geadresseerd (en vele andere media)
  • Doelgroep specifiek: binnen het potentieel bereik van 5 miljoen huishoudens kunnen we gericht postcodes selecteren die aansluiten bij jouw doelgroep 

Download het gratis whitepaper

Meer informatie? Neem contact op met Niels Mossel van Spotta via niels.mossel@spotta.nl of 06-51740578 

Bron: FrankWatching, 15 maart 2022, webinar met C. Hospes & K. Denolf,  8 contentmarketing trends van 2022