Bereik je doelgoep

Bereik je doelgroep met segmentatie

Wij bezorgen je folder altijd bij de juiste doelgroep. Door onze ervaring, kennis en systemen weten we precies waar je doelgroep zich bevindt en hoe wij deze effectief kunnen bereiken. Optimaliseer je verspreidplan en verhoog het rendement van je huis-aan-huisverspreiding met doelgroepsegmentatie en een responsanalyse. Profiteer van de mogelijkheden om gericht je doelgroep te bereiken

Voordelen

 • Je boodschap bereikt de juiste doelgroep
 • Meer inzicht in je marktpotentie, doelgroep en de herkomst van je klanten
 • Meer rendement uit je huis-aan-huis folderverspreiding


Bereik gericht je doelgroep met:

 • Doelgroepselectie

  Wij weten altijd je doelgroep te spotten en te bereiken. Samen met Cendris hebben wij het postcode-segmentatiesysteem Streetlife ontwikkeld. Deze actuele database beschikt over ruim driehonderd socio-demografische en lifestyle-kenmerken. Door zorgvuldige selecties is je folderverspreiding gerichter en dus veel effectiever.

 • Responsanalyse

  Wil je nog meer van uw doelgroep weten? Met de responsanalyse kun je gedetailleerd zien waar je winkelbezoekers en potentiële winkelbezoekers wonen. Deze informatie biedt je de mogelijkheid om je verspreidplan nog beter op je doelgroep af te stemmen: de beste garantie voor een hoge respons.
   

  Wil je weten hoe wij  je doelgroep bereiken en het rendement van je huis-aan-huisverspreiding verhogen?
  Neem dan nu contact op met onze accountmanagers.