Lokale ondernemers

Krijg € 75,- korting op een folderverspreiding. Kijk hieronder voor meer info.

Marketingdenken.nl

Wil je ook in het Spotta folderpakket?

Spotta Lokale ondernemers

Verstuur een e-mail naar Spotta

Met het Spotta folderpakket, Spotta.nl en de Spotta app zorgen wij voor optimaal bereik, altijd op het beste moment. Samen zorgen we voor meer klanten in je winkel. Neem direct met ons op of regel je drukwerk en verspreiding snel en eenvoudig online via onze webshop.
 

€ 75,- euro korting
Je krijgt nu €75 korting als je zelf je drukwerk en verspreiding regelt via onze webshop Foldergemak. Vul tijdens het bestelproces de volgende code in: zakelijkspotta. Deze actie is geldig t/m 31 december 2018, bij je eerste bestelling, bij een minimale bestelling van 10.000 flyers of folders. Ga direct naar de webshop Foldergemak om het drukwerk en de verspreiding te regelen.

van de lezers komt in actie naar aanleiding van een folder.

van de Nederlanders gebruikt folders om op de hoogte te zijn van aanbiedingen.

Verspreiden

Heb je al drukwerk en wil je alleen nog verspreiden? Plan dan direct een verspreiding in via onze webshop. Neem bij vragen gerust contact met ons op via 088 868 2200.

Direct verspreiden

Drukken en verspreiden

Je folder laten drukken én verspreiden in het Spotta folderpakket? Je hoeft alleen het ontwerp van je folder aan te leveren, wij doen de rest! Ga direct naar onze webshop Foldergemak.

Direct drukken en verspreiden

Marketingtips

Marketingdenken.nl is de inspiratiebron voor en door ondernemend Nederland. Hier vind je ideeën voor slimme ondernemers over de inzet van reclame.

Naar Marketingdenken.nl