Spot On: Marketing & Communicatie

  • 10-mrt-2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop.”

Wie zijn we en wat doen we zoal?

  • Marleen Albers: Eindbaas Communicatie, helpt ons met het ontwikkelen van een nieuwe merkidentiteit (huisstijl). Dit onderscheid ons van concurrenten en omvat elementen zoals logo, slogan en hoe we op onze doelgroepen over willen komen.
  • Robert Ploeg: Chief News Officer, een verbinder tussen alle stromen van communicatie binnen Spotta. Vanwege zijn jarenlange ervaring bij Axender en Spotta gericht op interne communicatie, de oren en mond van onze organisatie.
  • Sharon Felter: Social Rockstar, onze vrolijke spring-in-`t-veld die verantwoordelijk is voor alle externe communicatie. Van JA-communicatie tot de social media inzet. Groeit komende tijd verder door als Social Media expert.
  • Carmen Bunnik: First Lady of Productmanagement, verbinder tussen productie, netwerkregie, marketing en sales om onze voornaamste producten Folderkiezer, Folderdisplays, Samples en het folderpakket goed te laten lopen.
  • Supharmy Regales: Campagne Champ, onze nieuwste aanwinst die verkoop helpt met het vermarkten van folders bij potentiële adverteerders. Dat doen we direct mails en content welke relevante haakjes bevatten die adverteerders aanspreken.
  • Djurre Nijp: Brand Evangelist, creatief die onze nieuwe huisstijl, bezorgersapp en andere creatieve toepassingen maakt om onze merkuitstraling op een juiste manier te laten uitstralen naar de doelgroep.
  • Victoria Brom: Interim Czar of Buzz, helpt Spotta met alle communicatie rondom In-mijn-bus, het creëren van een positief merkimago en uitstekende service te verlenen aan alle betrokkenen.
  • Roan Man: Wizard of Magic Moments, ontwikkelt, edit en verzorgt beeld en geluid voor Studio Spotta als afstudeerstage van zijn studie.
  • Jan-Willem Kuiper: Master of Organized Chaos, degene die met veel plezier leiding mag geven aan dit topteam!

Kortom, wij helpen jullie graag de klant te begrijpen, hun producten en diensten te promoten en een sterke merkidentiteit op te bouwen die Spotta helpt om klanten aan te trekken en te behouden. Altijd met plezier, creativiteit en een glimlach!

Op de foto v.l.n.r.: Victoria Brom, Carmen Bunnik, Roan Man, Jan-Willem Kuiper, Supharmy Regales, Robert Ploeg, Sharon Felter, Marleen Albers en Djurre Nijp.