Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

  • 11-nov-2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB. “MKB heeft het meest brede klantpakket van Spotta. We bedienen ongeveer 1.100 klanten en verwerken ruim 15.000 opdrachten per jaar.”

De Buitendienst zit dagelijks op de weg en spreekt vele nieuwe en bestaande klanten. Zij weten dus precies waar de pijnpunten in de marketingmix zitten en waar de volgende behoeftes ontstaan. Hier proberen ze continu op door te ontwikkelen zodat we onze relaties hiermee kunnen helpen. Ook in gebieden waar de JA-sticker zijn intrede doet proberen we oplossingen te bieden, zoals de folderdisplay’s waar Leroy Thompson van BRANDLEE Media ons mee helpt.

De Binnendienst is nauw betrokken bij het klantpakket van de Senior Account Managers. Matthijs van Rumt, Senior Account Executive: “Het is van belang dat we bereikbaar zijn voor onze klanten en we de Buitendienst bijstaan in hun klantpakket. Daarnaast is continue optimalisatie en bewaking van de processen heel erg belangrijk. Onze Binnendienst zit klaar om elk belletje of mailtje persoonlijk op te pakken”. Voor klanten waarbij ze maatwerk moeten bieden, regelen ze dat en of staan we voor ze klaar via ‘Mijn Spotta’ of de website Foldergemak."

Account Executive Mirjam Schooneveld, die onder andere de klanten uit het pakket van Senior Account Managers Marcel Henzen en Pieter-Bas de Wit behartigt, zegt: “Ik ken onze klanten zo goed dat ik eigenlijk gewoon kan opnemen met de naam van de beller. Dit levert soms erg leuke situaties op”. Senior Account Manager Ad Groenen en Account Executive Harry van Overbeek nemen de klanten in het zuiden van het land voor hun rekening. De Administratieve Account Executives Erwin Drechsler en Mahdi Amiri zorgen ervoor dat de opdrachten goed in de systemen komen. Erwin behartigt ook de administratieve afhandeling van weekbladen en folders in een weekblad. Voor procesoptimalisatie en  inrichting krijgt MKB hulp van Johan Lok en Marly de Vroege die bij andere afdelingen van Sales werken.
 
Wil je ook kennismaken met dit dynamische team? Bel 088-8424201 of e-mail naar zakelijk@spotta.nl.