SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

  • 01-okt-2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen. Naast deze dertig mensen, onderhouden twee heren alle afgiftepunten van midweekkranten en te voorzien van bezorgers. Tot slot is er binnen het team een dedicated collega fulltime bezig met de Bezorgteams, die over het gehele land opereren.

De afdeling Bezorgen is binnen onze keten-organisatie de laatste schakel. De Bezorgcoördinatoren zijn hierin een belangrijke spin in het web: deze mensen zijn namelijk op dagelijkse basis bezig om binnen hun gebied voor werkelijk ieder afgiftepunt een bezorger te kunnen vinden die het folderpakket of het lokale krantje wil bezorgen. Het beoordelen van nieuwbouw, oplossen van klachten, afhandelen van dumpingen en waarborgen van de kwaliteit zijn hierin een paar activiteiten die door deze coördinatoren worden uitgevoerd en ontzettend belangrijk zijn binnen de dagelijkse gang van zaken. Zonder deze activiteiten zouden er namelijk veel minder mensen zijn die iedere week het krantje of folderpakket op de mat hebben liggen.

Afbeelding bezorgen buitendienst

Met een mooie mix in leeftijd, kennis, kunde en ervaring staat er een mooi en bovenal divers team binnen de afdeling, waarin de combinatie tussen binnen- en buitendienst ook goed vertegenwoordigd is. Deze mensen zijn immers de oren en ogen van Spotta in deze gebieden. Daarbij zijn we ontzettend trots op deze mensen die dagelijks bezig zijn met het werven, selecteren en behouden van meer dan 22.000 bezorgers die we hebben binnen Spotta. Dit is niet altijd een gemakkelijke taak door de velen vacatures die er op dit moment zijn in de markt, maar met een gezonde dosis enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen weet dit team er altijd alles aan te doen om iedere week weer zo veel als mogelijk folderpakketten door de brievenbus te krijgen met de hoogst mogelijke kwaliteit en tijdigheid. Hulde!