Spot On: Transport

  • 01-aug-2022

Het team Transport is onderdeel van Transport & Netwerkregie en bestaat uit vier Coördinatoren Klein Vervoer en Depots (Agnetha de Jong, Franklin Kuipers, Jan Klomp en Etienne Verhoeven) en twee Managers Subcontracting (Edwin Klep en Matthijs Hellmann). Samen zorgen zij ervoor dat het transportproces van depots en fijnmazige distributie goed onder controle is en blijft. Niet alleen tijdig en kwalitatief goed afleveren, maar ook het creëren van randvoorwaarden in de samenwerking met ondernemers die onze distributie verzorgen. Het team begeleidt ondernemers, verzorgt het relatiebeheer en is voor hen een vraagbaak. Transport is de spin in het web tussen productielocaties en de 21.000 bezorgers van Spotta.

De diversiteit, zoals de mix in leeftijd, kennis, kunde en ervaring maakt het team succesvol en ze werken samen vanuit een gemeenschappelijk doel. Ze zijn trots op de bereikte resultaten. Zoals het elke week opnieuw verwerken van de volumes in het logistieke proces, het ontwikkelen en onderhouden van een goed transportnetwerk en zorgen voor tevreden adverteerders, bezorgers en vervoerders.
Kortom, een team dat het verdient om door Spotta in de spotlight te worden gezet.

Op de foto  v.l.n.r: Etienne Verhoeven, Matthijs Hellmann , Edwin Klep, Jan Klomp en (inzet) Agnetha de Jong. Niet op de foto: Franklin Kuipers.