De winnaars van de 'Beste Folder Award' 2022 zijn bekend!

  • 21-jun-2022

In de afgelopen maanden hebben consumenten ruim 92.000 beoordelingen gegeven over hun favoriete folders. Donderdag 9 juni werden de resultaten onthuld: de papieren folder van Lidl én de online folder van Dirk zijn bekroond tot overall winnaars van de verkiezing ‘Beste Folder Award’ 2022! Naast Lidl en Dirk van den Broek hebben GroenRijk Retail, Casa International, ICI PARIS XL, Expert (Nederlandse Expert Groep) en Action ook een prijs gekregen tijdens het event ‘Catch the Shopper’.

Nieuw dit jaar is het oordeel van een deskundig jurypanel. Dit panel heeft de genomineerde folders beoordeeld op dezelfde aspecten als de consument. De panelleden zijn betrokken bij het ontwerp, het drukken, de techniek en de distributie of verspreiding van de folder. De beoordeling van het jurypanel telde voor 30% mee in het eindresultaat. De overige 70% is nog steeds bepaald door consumenten.

Namens Spotta nogmaals van harte gefeliciteerd aan alle winnaars!