Folderkiezer groeit enorm

  • 08-mrt-2022

Het Folderkiezer-pakket is enorm aan het groeien. We verspreiden naast ons reguliere pakket het Folderkiezer-pakket wekelijks bij bijna 90.000 consumenten. Dit is een stijging van 58% ten opzichte van een jaar geleden.

Het Folderkiezer-pakket heeft een gevarieerd aanbod van supermarkten, drogisten, meubelwinkels tot bouwmarkten. Vanaf de start van het nieuwe jaar zijn er meerdere adverteerders toegevoegd aan het Folderkiezer-pakket: Nettorama, DA, Hema en Plus. Op Folderkiezer.nl kan de consument zelf een folderpakket samenstellen. Die ontvangt dus alléén de folders die geselecteerd zijn, zodat er geen folders worden bezorgd die niet gelezen worden. Wil je meer informatie over het adverteren in het Folderkiezer-pakket? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.  

FolderkiezerPakket