Catch the Shopper & uitreiking Best Folder Award

  • 08-mrt-2022

Op 9 juni is het zover: Catch the Shopper 2022! Een dag vol inspiratie, informatie en netwerken. Het winkel- en communicatielandschap blijft volop veranderen. Daarom moeten retailers en merken nog beter samenwerken om de juiste tools in te zetten om concurrentievoordeel te creëren en de consument aan zich te binden.

Op 9 juni 2022 komen nationale en internationale retailers, merken en experts bijeen om uitdagingen en kansen met ideeën en oplossingen uit te wisselen. Learn from the best!  
 
Ook is de uitreiking van de Best Folder Awards tijdens dit evenement. Het is dé consumentenprijs voor on- en offline folders. Nieuw dit jaar is de uitreiking van de Shopper Marketing Awards! De genomineerden voor de Shopper Marketing Awards presenteren live on stage hun case. Een deskundige jury kiest de winnaars.  
 
Spotta is als hoofdsponsor ook aanwezig bij Catch the shopper. Zien we je 9 juni in Kamerik? Meld je hier aan. 
 

CatchTheShopper