Spot on: Productie&Expeditie Eindhoven

  • 27-jan-2022

De start van het nieuwe jaar betekent een nieuw team in de ‘SPOT ON’ van Spotta. Een succesvol team bestaat uit leden die dingen voor elkaar krijgen. Samenwerken is de sleutel tot succes! Elke maand zetten wij een team binnen Spotta in het midden. Bij ons werken namelijk uitblinkers die altijd op zoek zijn naar verbeteringen. En daar zijn we super trots op!

We zetten deze keer de Spot op een essentieel team van Spotta: Team Productie&Expeditie Eindhoven. Eindhoven is één van de drie locaties waar de folderpakketten worden geproduceerd. Dit team maakt wekelijks gemiddeld zo’n 870.000 folderpakketten. Het gehele Productie en Expeditie team bestaat uit 70 collega’s vanuit Spotta en Randstad. Zij zorgen ervoor dat onze bezorgers elke week netjes de folderpakketten en weekbladen ontvangen, met name in het zuiden van ons land. Wat een topteam!   

Om de productie en expeditie van de folders succesvol te laten verlopen is iedere schakel binnen het team van productie Eindhoven ontzettend belangrijk. Deze schakels bestaan uit Teamleiders, Technische Dienst, Operators, Productiemedewerkers en inslag
Lisette Loman, Locatiemanager Eindhoven: “Samen slim werken, kennis delen, kwaliteit leveren en uitdagingen aanpakken! En heel belangrijk: samen lachen, want humor verbindt, relativeert en ontspant.” Volgens Lisette is dit het geheim wat hen zo succesvol maakt!  

Productie&ExpeditieEindhoven