De brievenbussticker gaat digitaal met InMijnBus

  • 19-jan-2022

De registratie van ieder huishouden om wel of geen folders en weekkranten te ontvangen gaat digitaal plaatsvinden. Huishoudens kunnen hun voorkeur eenvoudig doorgeven én aanpassen via InMijnBus.nl. Hiermee verdwijnt de brievenbussticker uit het straatbeeld. We gaan in een aantal gemeenten testen vanaf april 2022. Tussen 1 juli en 31 december 2022 wordt InMijnBus geleidelijk in de rest van Nederland geïntroduceerd.

Dit heeft onze branchevereniging MailDB zojuist bekend gemaakt. Ze nemen dit initiatief om het voor consumenten gemakkelijker te maken hun voorkeur aan te passen, ook tussentijds. Verwachting is dat dit nieuwe digitale systeem een impuls geeft aan de vermindering van ongelezen folders en weekkranten. InMijnBus gaat het medium reclamefolder sterker maken, omdat het effectieve bereik voor onze adverteerders verbetert én het draagt bij aan een duurzamere wereld met minder verspilling. Spotta heeft hier achter de schermen met veel enthousiasme aan meegewerkt. 

Lees meer op inmijnbus.nl.

InMijnBus