Spot on: Afdeling Kwaliteitsbeheer

  • 01-okt-2021

Iedere maand de ‘SPOT ON’  een team van Spotta. Bij ons werken namelijk de echte toppers, die ieder met hun eigen expertise meebewegen in onze dynamische business. Vol enthousiasme, altijd op zoek naar kansen. En daar zijn we super trots op!

Deze maand de ‘SPOT ON’ de Afdeling Kwaliteitsbeheer. Het is een afdeling die sinds de samenvoeging binnen Spotta opereert. Zij analyseren klachten, en leveren data voor commercie en data waarmee operatie de verspreidkwaliteit kan verbeteren. 

Zij zijn voor Spotta een nieuwe afdeling die zich voornamelijk bezighoudt met het registreren en managen van klachtmeldingen van adverteerders en consumenten. 
Het doel is om de relatie met onze adverteerders en consumenten te versterken! Zij luisteren naar de behoeftes van onze adverteerders en investeren veel tijd in het onderhouden van klantcontacten. Hierdoor ontstaat er samenwerking met onze adverteerders, waardoor zij preventief kunnen opereren in het voorkomen van escalaties. 

Naast het verwerken en analyseren van meldingen werken zij dus actief samen met de afdelingen sales, bezorging, netwerkregie en productie. Zij bieden hen ondersteuning en advies over bijvoorbeeld het voorkomen van creditering, verwisselingen, herstelpercentage, machinale processen en kwaliteitsrapportages. Zij zijn de spin in het web voor de reeds eerder benoemde afdelingen omdat zij zorgdragen over het afhandelen van issues en klachten die voorvallen. De druk bij de collega’s wordt hierdoor weggenomen, waardoor zij zich kunnen focussen op hun werkzaamheden. Dit alles zorgt ervoor dat afdeling Kwaliteitsbeheer onmisbaar is voor Spotta. 

Dit topteam bestaat uit Kwaliteitsmanager Piet Eelvelt, Kwaliteitscoördinator Buitendienst Dion Huijbregts, Teamlead Kwaliteit Michael van den Berg en de Kwaliteitsmedewerkers Anita Schaap, Gunay Erdogan, Mahdi Amiri en Sharon Felter. 

"De kracht van ons team, is dat wij proactief reageren op calamiteiten waardoor wij met oplossingen komen voor commercie. 
De afdeling Kwaliteitsbeheer is een échte teamspeler en gaat geen obstakel uit de weg!" aldus Piet Eeltvelt, teamleider Kwaliteitsbeheer.

Vind jij samenwerken belangrijk en het leuk om op een proactieve manier kwaliteitsissues aan te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Kom jij werken bij dé gezelligste afdeling van Spotta? We hebben nog plek voor twee nieuwe collega’s. 

Spot on: Afdeling Kwaliteitsbeheer

Spot on logo