Donorregistratie campagne succesvol!

  • 11-jun-2021

De folder hoort thuis in elke mediamix! In 2018 werd de wetgeving rondom donorregistraties aangepast. Een van de voorwaarden hierbij was om de consument te informeren en hierbij is de Folder als massacommunicatiemiddel ingezet. In de evaluatie welke onlangs verscheen kwam de folder er uitstekend uit! Hierbij de belangrijkste resultaten.

Waardering: van alle ingezette middelen waardeerde de consument de folder het meeste. Op het moment dat jij wil goed geinformeerd worden over de wijzigingen en duidelijk vertellen wat de consument moet doen.

Informeren: tijdens de 2 flights van de verspreiding van de folder zie je het aantal zoekopdrachten via google en het aantal berichten op sociale media rondom de donorregistraties hard stijgen. Met name de tweede flight gaf een enorme boost aan het informeren van burgers over de wijziging.

Effect: naast informeren zorgt de folder ook voor pieken in de registraties. Ook hierin is een significante link te leggen tussen de folder op de deurmat bij consumenten en het aantal registraties op de website.  

Meer lezen over de effecten van het verspreiden van een folder? Download de infographic of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

Infographic Donorregister

Infographic Donor