Onderzoek de Folder Werkt!

  • 13-apr-2021

De Folder werkt, nog steeds en juist nu! Natuurlijk, wij geloven meer dan ooit in de kracht van de folder. Het bewijs wordt geleverd door recent onderzoek van twee ervaren onderzoeksbureaus; Team Vier en DirectResearch.

In dit onderzoek zijn de effecten van de folder inzichtelijk gemaakt. De Folderfunnel van Team Vier maakt de conversiestappen inzichtelijk en de rol van de folder in de  customer journey van de consument. De Folder bereiksmonitor van DirectResearch biedt informatie over het bereik en effect van de folder  en maakt daarnaast ook inzichtelijk wie die folderlezer is en waarom de  folder gelezen wordt. Dat de consument in actie komt door de folder wordt duidelijk bevestigd. Consumenten zijn op zoek naar aanbiedingen, vinden de folder informatief en handig en lezen deze vooral op papier. De folder wordt gewaardeerd en blijft daarmee een belangrijk medium om je doelgroep te bereiken en te activeren. Kortom de combinatie van beide onderzoeken geeft nog  meer inzicht in het effect van het medium.