City – snelst groeiende bereiksmedium

  • 13-apr-2021

Het huis-aan-huisblad in magazine- stijl groeit binnenkort naar 704.000 exemplaren met de uitbreiding in Rotterdam, Leiden en 4 extra stadsdelen van Amsterdam.

City

Op dit moment verschijnt City in Haarlem, Tilburg, Den Haag, Utrecht en een deel van Amsterdam en wordt goed gelezen: 83% van de ontvangers leest de City. Zelfs iets beter dan andere huis-aan-huisbladen (77%). Met City hebben adverteerders aanvullend bereik in de steden met een JA-sticker, want alleen inwoners zonder JA-sticker, zonder NEE|NEE-sticker en met een NEE|JA-sticker ontvangen City. Doorgaans inwoners in de leeftijd 18-45 jaar in alle welstandsklassen. De advertentiepagina’s staan tussen de redactionele en lokale content. Advertenties worden goed gelezen (72%) en ze zetten bij 75% van de lezers aan tot een bezoek aan de winkel. Kortom, een nieuw medium dat zorgt voor aanvullend bereik.