Wie zijn genomineerd voor de ‘Beste Folder Awards 2020’ in de categorie ‘Elektronica’ en ‘Warenhuis’?

  • 09-jun-2020

4 juni 2020 zijn de genomineerden voor de categorieën ‘Elektronica’ en ‘Warenhuis’ bekend gemaakt. In de verkiezingsperiode hebben ruim 59.000 consumenten gestemd. Het resultaat? 31 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is, wordt op 14 september bekendgemaakt.

In de categorieën ‘Elektronica’ en ‘Warenhuis’ vinden consumenten het belangrijk dat de folders scherpe aanbiedingen bevatten. Daarnaast moeten de folders producten bevatten die men wil kopen en ze moeten informatief zijn. Een nieuwe genomineerden ten op zichtte van vorig jaar is de folder van Expert.  

In deze editie hebben deelnemers de mogelijkheid gehad om deel te nemen in zeven branchecategorieën en de categorie online. Op 9 juni maken we de genomineerden van de categorie ‘Supermarkten’ en ‘Online’ bekend. Van alle categoriewinnaars kan er maar één de beste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint? Dat hoor je op 14 september tijdens het ‘Catch the Shopper’ event.  

In totaal zijn er meer dan 110.000 beoordelingen gegeven over de 59 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten folders op aspecten als leesformaat, inspiratie en leukste producten.  

Wie maken er kans op een award?  
Gerangschikt op alfabetische volgorde. 

ELEKTRONICA 
BCC 
Expert 
Mediamarkt 

WARENHUIS 
Action 
Blokker 
HEMA 
Wibra 
Xenos 

De publieksprijs die dit jaar voor de 8e keer werd georganiseerd, is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Retailadviesbureau Q&A voert jaarlijks de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing uit. Ook deed zij een vooronderzoek onder 858 consumenten in voorbereiding op de Beste Folder Awards 2020. 

Beste Folder Award 2020 logo