Wie maken kans op de ‘Beste Folder Awards 2020’ in de categorie ‘Supermarkt’ en ‘Online?

  • 09-jun-2020

Amersfoort , 9 juni 2020 – De laatste kanshebbers op een award voor de beste folder in de categorieën ‘Supermarkt en ‘Online’ zijn bekend. In de verkiezingsperiode hebben ruim 59.000 consumenten gestemd. Het resultaat? 31 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is, wordt op 14 september bekendgemaakt.

In de categorie ‘Supermarkt / Slijterij’ vinden consumenten vooral scherpe aanbiedingen heel belangrijk. Bij de online folders valt vooral op hoe belangrijk de overzichtelijkheid van de folder is. Bij de supermarkten is de folder van PLUS één van de nieuwe genomineerden. Bij de online folders zijn ICI Paris XL en Expert twee nieuwe kanshebbers ten opzichte van vorige editie.  

In deze editie hebben deelnemers de mogelijkheid gehad om deel te nemen in zeven branchecategorieën en de categorie online. Van alle categoriewinnaars kan er maar één de beste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint? Dat hoor je op 14 september tijdens het ‘Catch the Shopper’ event.  

In totaal zijn er meer dan 110.000 beoordelingen gegeven over de 59 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten folders op aspecten als scherpste aanbiedingen,  leesformaat, inspiratie en leukste producten.  

Wie maken er kans op een award?  
 Gerangschikt op alfabetische volgorde. 

SUPERMARKT / SLIJTERIJ 
Aldi 
Dirk 
Hoogvliet 
Lidl 
PLUS 

ONLINE 
Aldi 
Dirk 
Expert 
ICI PARIS XL 
PLUS 

De publieksprijs die dit jaar voor de 8e keer werd georganiseerd, is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Retailadviesbureau Q&A voert jaarlijks de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing uit. Ook deed zij een vooronderzoek onder 858 consumenten in voorbereiding op de Beste Folder Awards 2020.

Beste Folder Award 2020 logo