Nieuwe kanshebbers voor de ‘Beste Folder Awards’ 2020 zijn bekend.

  • 02-jun-2020

Nadat vorige week genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2020 in de categorieën ‘Mode en Kleding’ en ‘Persoonlijke Verzorging’ bekend zijn gemaakt, maken we vandaag de genomineerden voor de categorieën ‘Huis, Tuin & Dier’ en ‘Slapen/Wonen’ bekend.

Wat is de favoriete folder van de consument?

In de verkiezingsperiode hebben ruim 59.000 consumenten gestemd. Het resultaat? 31 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is, wordt op 14 september bekendgemaakt.

In totaal zijn er meer dan 110.000 beoordelingen gegeven over de 59 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten folders op aspecten als leesformaat, inspiratie en leukste producten. De uitreiking van de ‘Beste Folder Awards’ vindt plaats tijdens het Catch the Shopper event bij Inn Style in Maarssen.

In de categorieën ‘Huis, Tuin & Dier’ en ‘Slapen/Wonen’ vonden consumenten het belangrijk dat de folders informatief zijn en inspiratie bieden. Bovenal is het echter van belang dat de folders scherpe aanbiedingen hebben en de producten bevatten die men wil kopen. Nieuwe genomineerden ten op zichtte van vorig jaar zijn Jysk en Praxis. Vorig jaar gingen Hubo en Leen Bakker met een award naar huis.

In deze editie hebben deelnemers de mogelijkheid gehad om deel te nemen in zeven branchecategorieën en de categorie online. Op 4 en 9 juni maken we de overige genomineerden bekend. Van alle categoriewinnaars kan er maar één de beste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint? Dat hoor je op 14 september tijdens het ‘Catch the Shopper’ event.

Wie maken er kans op een award? Gerangschikt op alfabetische volgorde.

HUIS, TUIN & DIER SLAPEN/WONEN

GAMMA
Groenrijk
Hubo
Intatuin
Praxis

SLAPEN/WONEN
Jysk
Kwantum
Leen Bakker

De publieksprijs die dit jaar voor de 8e keer werd georganiseerd, is een initiatief van de DDMA Businessgroep Verspreidingen. Retailadviesbureau Q&A voert jaarlijks de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing uit. Ook deed zij een vooronderzoek onder 858 consumenten in voorbereiding op de Beste Folder Awards 2020.

Beste Folder Award 2020 logo