Eerste kanshebbers 'Beste Folder Awards' bekend!

  • 28-mei-2020

De eerste genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2020 zijn bekend. In de categorieën mode en kleding en persoonlijke verzorging onthullen we de kanshebbers. Het resultaat? 31 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is, wordt tijdens het event Catch the Shopper op 14 september bekendgemaakt.

Eerste kanshebbers 'Beste Folder Awards' bekend!

De eerste genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2020 zijn bekend. In de categorieën mode en kleding en persoonlijke verzorging onthullen we de kanshebbers. In de verkiezingsperiode hebben ruim 59.000 consumenten gestemd. Het resultaat? 31 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is, wordt tijdens het event Catch the Shopper op 14 september bekendgemaakt. 

In totaal zijn er meer dan 110.000 beoordelingen gegeven over de 59 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten folders op aspecten als leesformaat, inspiratie en leukste producten.

Stimulans van de folder 
Nederlanders zijn gek op folders. 85% van de 858 ondervraagden vindt regelmatig een folderpakket op de deurmat en vier op de vijf mensen leest wel eens een huis-aan-huis folders. Eerder deed Q&A al onderzoek naar het foldergebruik. Ook toen bleek de papieren reclamefolder te zorgen voor de meeste aanloop naar fysieke winkels. Het belang van online folders neemt echter steeds meer toe. 28% van de mensen geeft aan dat een online folder stimuleert om online te kopen, 41% koopt vanuit een online folder in een fysieke winkel. 

De genomineerden in alfabetische volgorde zijn:

MODE EN KLEDING                            
Bristol
H&M
Lucardi
terStal
Zeeman    

PERSOONLIJKE VERZORGING
Big Bazar
ICI PARIS XL
Kruidvat
MOOI
Trekpleister

Op 2, 4 en 9 juni maken we de overige genomineerden bekend.
Ook aanwezig zijn bij de prijsuitreiking van de Beste Folder Awards? Koop dan je ticket voor Catch the Shopper. Klik hier voor het volledige programma van Catch the Shopper. 

Beste Folder Award 2020 logo