Spotta zet bezorging folderpakketten voort

  • 17-mrt-2020

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en partners staan voorop en daarom houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en nemen direct maatregelen daar waar nodig. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

Gevolgen voor de folderverspreiding

Het virus kan niet worden overgedragen via folders of flyers. Wij bezorgen daarom zoals gebruikelijk alle folderpakketten voor onze klanten.

Situatie verandert dagelijks

We bereiden ons voor op verschillende scenario`s, zodat we onze dienstverlening kunnen blijven continueren. Dit blijven we doen tenzij er beperkende maatregelen worden gesteld, waardoor huis-aan- huis verspreiding door onze bezorgers niet meer mogelijk is. Nogmaals: de volksgezondheid heeft prioriteit.

Meer informatie

Wanneer de situatie verandert, zullen wij de informatie op deze website zo snel als mogelijk aanpassen. We informeren leveranciers, klanten, medewerkers en partners proactief. Mocht je onverhoopt informatie missen en/of vragen hebben, neem dan contact op via je vaste account manager of stuur een mail aan: communicatie@spotta.nl