Intertoys verspreidt Speelboek met Spotta

  • 11-okt-2019

Intertoys geeft al sinds 1978 het Speelboek voor de feestdagen uit. Een vertrouwd ‘gezicht’ op de deurmat. Het is de eerste verspreiding die Spotta als nieuwe verspreider van Intertoys mag verzorgen.

Intertoys verspreidt Speelboek met Spotta

Het enige echte Speelboek van Intertoys wordt vanaf zaterdag 12 oktober in het Spotta folderpakket bezorgd bij ruim 2,5 miljoen huishoudens in Nederland. Daarnaast is het Speelboek ook online te vinden op spotta.nl.

“We zijn trots dat we zo’n mooie winkelketen mogen toevoegen aan ons folderpakket. Hiermee bieden we consumenten weer extra voordeel en inspiratie aan!” aldus, Jan-Willem Kuiper – Markt Manager Retail.

Het komende jaar verzorgt Spotta alle verspreidingen van Intertoys.

Speelboek Intertoys