Dirk folder meest favoriet in Nederland

  • 24-apr-2019

Dirk is de overall winnaar van de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing, editie 2019. Naast de supermarktketen namen zes andere retailers een categorie award in ontvangst tijdens het ‘Catch the Shopper’ event.

‘Scherpste aanbiedingen’ belangrijkst

In de afgelopen weken hebben consumenten hun favoriete folder beoordeeld. In totaal zijn er ruim 150.000 stemmen uitgebracht. De deelnemende folders zijn beoordeeld op aspecten als ‘aantrekkelijkheid van de folder’, ‘leukste producten’ en ‘leesformaat’. Folderlezers vinden ‘scherpste aanbiedingen’ het belangrijkste aspect. Nederlanders beoordeelden de folders met een gemiddelde van 7,35.

De beste folders

In deze editie van de ‘Beste Folder Awards’ zijn er acht categorieprijzen uitgereikt en één overall award. Dirk heeft met twee categorieprijzen en de overall award, de favoriete folder van de consument.

De winnaars van de ‘Beste Folder Awards’ 2019

winaars

Adviesbureau Q&A voert de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing jaarlijks uit in opdracht van de DDMA Businessgroep Verspreidingen.

dirk