De genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2019 zijn bekend

  • 18-apr-2019

In de verkiezingsperiode hebben ruim 53.000 consumenten gestemd. 27 folderaars maken kans op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is van de consument wordt op 25 april bekendgemaakt.

Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten de folders op verschillende aspecten als leesformaat, inspiratie en leukste producten. In totaal zijn er meer dan 150.000 beoordelingen gegeven over de 63 folders. De uitreiking van de ‘Beste Folder Awards’ vindt plaats tijdens het Catch the Shopper event bij Inn Style in Maarssen.

In deze editie van de ‘Beste Folder Awards’ konden folderaars deelnemen in acht verschillende branchecategorieën, zoals Warenhuizen, Supermarkt en Persoonlijke verzorging. Daarnaast wordt er een winnaar in de categorie ‘Online’ gekozen. Van al de categoriewinnaars kan er natuurlijk maar één de allerbeste zijn. Welke folderaar de overall titel van de ‘Beste Folder Awards’ wint, wordt ook op 25 april bekendgemaakt.

Genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2019.
Gerangschikt op alfabetische volgorde.

Genomineerden BFA

BFA