Gegevens bij Spotta AVG-proof

  • 11-mei-2018

Privacy is tegenwoordig een hot item, overal word je erop gewezen en wordt erover gediscussieerd. Dit komt mede door de veranderde wetgeving. De algemene verordening gegevensbescherming (AVG, in Engels GDPR) gaat over de bescherming van personen bij de verwerking van persoonsgegevens. Voor jou is het goed om te weten dat we voor 25 mei voor al onze doelgroepen voldoen aan de AVG.

De AVG heeft als doel om mensen beter te kunnen beschermen en meer controle te geven over hun persoonsgegevens. Adverteerders vragen ons nu regelmatig of Spotta een verwerkersovereenkomst wil tekenen. De persoonlijke informatie die we verzamelen via het digitale folderplatform spotta.nl, Folderkiezer en bij fysieke verspreidingen zijn eigendom van Spotta. Spotta is de verantwoordelijke verwerker van deze data en heeft met betreffende (IT-)leveranciers verwerkersovereenkomsten gesloten. Jij, als adverteerder, hebt geen verantwoording over de verwerking van deze gegevens. We kunnen vooral via onze digitale platformen consumenten volgen, we voldoen hiervoor aan de privacy-voorwaarden.

Heb je vragen over Spotta en AVG? Neem contact op met je accountmanager.

Privacy