Zet je brievenbus op groen

  • 24-nov-2017

De campagne Zet je Brievenbus op groen! is in volle vaart van start gegaan! Na de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam woensdag 22 november is de campagne uitgerold om zoveel mogelijk Amsterdammers een JA-sticker te laten plakken. Veel grote winkelketens hebben de campagne omarmd en stellen de nieuwe JA-sticker beschikbaar in hun winkels met speciale displays.

display-retailers2

Op onderstaande campagnekaart vind je alle acties die we gaan ondernemen, met middelen, kanalen en planning.

zet-je-brievenbus-op-groen-3_nwnw

Het promotieteam bezoekt vanaf week 48 diverse vestigingen om een stickerdisplay en posters uit te reiken. De bijbehorende introductiebrief voor de winkeliers vind je samen met tal van andere campagnematerialen in een promotiekit dropbox. Wil je deze ontvangen? Neem dan contact op met je accountmanager of vul het contactformulier in. Neem ook een kijkje op de consumentenwebsite zetjebrievenbusopgroen.nl.

Brievenbus-op-groen

Update-JaJa-sticker