Start Folderkiezer campagne 'Spotta zoekt kiezers'

  • 13-nov-2017

Vanaf zaterdag 11 november is de Folderkiezer campagne ‘Spotta zoekt kiezers’ in Amsterdam gestart. Folderkiezer is een geadresseerd folderpakket. Consumenten stellen op www.folderkiezer.nl zelf hun folderpakket samen. De consument krijgt daarmee alleen de folders die hij wil ontvangen en als adverteerder profiteer je daarmee van kwalitatief bereik. Ook bereik je als adverteerder daarmee huishoudens achter de NEE-sticker en consumenten in buitengebieden.

Tijdens de campagneperiode staan promoteams met Folderkiezer-stembiljetten en – stemhokjes in een aantal vestigingen van Albert Heijn en Jumbo. Amsterdammers worden gevraagd een eerste keuze te maken voor hun favoriete folders. We maken eenmalig en vrijblijvend een Folderkiezer account voor hen aan. Daarnaast zetten we meerdere andere middelen in om consumenten te bereiken en overtuigen, waaronder een Direct Mail naar alle adressen met een NEE-sticker.

Op dit moment wordt het geadresseerde Folderpakket bij 4.000 huishoudens bezorgd en doen 38 adverteerders mee.

Wil je meer informatie over Folderkiezer? Neem dan contact op met onze accountmanagers

brievenbus-blowup

Blow up campagnebeeld

stemhokje-met-promoteam

Promotieteam Folderkiezer