MailDB verliest rechtszaak invoering JAIJA-sticker in Amsterdam. Campagne zetjebrievenbusopgroen meteen van start!

  • 21-nov-2017

De rechtbank heeft uitspraak gedaan. Per 1 januari 2018 gaat in de gemeente Amsterdam iets veranderen; we mogen ons ongeadresseerde reclamefolderpakket alleen bezorgen bij Amsterdammers met een JA-sticker op de brievenbus. Overigens: voor de huis-aan-huis bladen verandert er niets; het opt-in systeem is niet nodig, daarom geen JAIJA-sticker maar alleen een JA-sticker.

MailDB heeft wel aangegeven de uitspraak nader te bestuderen en een hoger beroep eventueel te overwegen.

Campagne Zetjebrievenbusopgroen

Samen met Axender en PostNL gaan we de komende maanden zorgen dat zoveel mogelijk Amsterdammers de JA-sticker gaan plakken! Hiermee willen we het bereik van onze adverteerders veilig stellen. Daarom start de campagne:

zet-je-brievenbus-op-groen-1_nw

Het stickervel met de JA-sticker dat we in grote hoeveelheden gaan verspreiden ziet er zo uit:

zet-je-brievenbus-op-groen-2_nw

Op onderstaande campagnekaart vind je alle acties die we gaan ondernemen, met middelen, kanalen en planning. We hebben de hulp van Amsterdamse retailers hard nodig! Het promotieteam bezoekt vanaf week 48 diverse vestigingen om een stickerdisplay en posters uit te reiken. De bijbehorende introductiebrief voor de winkeliers vind je samen met tal van andere campagnematerialen in een promotiekit dropbox. Wil je deze ontvangen? Neem dan contact op met je accountmanager of vul het contactformulier in. Neem vooral ook een kijkje op de consumentenwebsite zetjebrievenbusopgroen.nl.

zet-je-brievenbus-op-groen-3_nwnw

Maximaal bereik voor adverteerders

Naast het zeker stellen van de huis-aan-huis verspreiding van ons bekende folderpakket in de gemeente Amsterdam, is er voor consumenten die graag een pakket op maat willen ontvangen alweer enige tijd Folderkiezer.nl. Ook voor Folderkiezer voeren we de komende periode actief campagne. Lees hier meer over de opzet, middelen en planning! En natuurlijk is er voor digitale folderliefhebbers: Spotta.nl en de Spotta app. Zo werken we aan een zo groot mogelijk bereik voor onze adverteerders.

Brievenbus-op-groen