Vernieuwing bij aanstellingsgesprekken bezorgers Spotta

  • 26-okt-2017

Eind maart startten we met een proef om bezorgers online aan te stellen. In de huidige situatie gaat een coördinator bij de bezorger thuis langs als ze starten met bezorgen. In de proef zijn het online videogesprekken. Dit bespaart kosten en is populair bij de doelgroep. Een slimme oplossing die misschien zelfs een prijs oplevert!

Hoe werkt het?

Spotta heeft altijd een persoonlijke benadering gehad om bezorgers aan te stellen. Maar dat kost veel geld. Nu maken ze een afspraak voor een videogesprek. Dat gesprek voert de nieuwe bezorger via z’n computer, tablet of smartphone. Altijd en overal dus. Het is veel goedkoper en de jongeren die we zo bereiken, vinden het hartstikke leuk. In dit filmpje kun je zien hoe het werkt.

Valt Spotta in de prijzen hiermee?

Met de nieuwe manier van werven dingt Spotta mee naar een Recruitment Tech Award. Jij kunt Spotta ook aan de publieksprijs helpen door te stemmen op onze case. Ga hiervoor naar recruitmenttech.nl/awards/stemmen/. Om te stemmen moet je ingelogd zijn via LinkedIn, zo wordt  geverifieerd dat iedereen maar één keer stemt. Stemmen kan tot en met 9 november 17.00 uur.

Meer weten?

Lees meer over de werving met videogesprekken.