Val extra op in het folderpakket

  • 13-okt-2016

Spotta heeft iets nieuws! Een opvallende uiting in het Spotta folderpakket die afwijkt van een papieren voordeelfolder en ook nog eens extra inspiratie biedt voor de consument. Denk bijvoorbeeld aan een geurkaart, spiegelflyer, biertraytje, kijkdoos of een geluidskaart. Laat je inspireren door onze creatieve uitingen!

Wij helpen je graag verder om op een creatieve manier extra op te laten vallen. Dit kan bijvoorbeeld door beleving, interactie of een functionaliteit toe te voegen aan een bijzondere uiting. Dit verrast de consument en spoort aan om er actief mee aan de slag te gaan. Dit verhoogt de beleving van jouw merk.

drie-voorbeelden-creatieve-uitingen

Hoe werkt het?
Je besluit bijvoorbeeld om een kijkdoosje in het folderpakket te gaan verspreiden. Het kijkdoosje bevat een speciale boodschap die perfect aansluit bij het product of een aspect van het product dat je onder de aandacht van jouw doelgroep wilt brengen. Je verrast hiermee de consument!

spotta-handleiding-kijkdoos

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze accountmanagers en brainstorm samen over een creatieve uiting die past bij jouw doelgroep!