Succesvolle verspreiding kortingscoupon Topbloemen.nl

  • 10-nov-2015

TopBloemen.nl heeft in de week van Moederdag kortingscoupons via het Spotta folderpakket verspreid. Topbloemen is marktleider op het gebied van bloemen bezorgen in Nederland en wilde met deze verspreiding ook onder de aandacht komen bij mensen die niet dagelijks online bestellen. In totaal zijn er 1 miljoen exemplaren verspreid binnen de aangegeven doelgroep.

De actie leverde ruim 3.300 bestellingen op en een hoge ranking in Google. Wim Meuleman, directeur Topbloemen, is erg tevreden met dit resultaat en heeft op basis van deze uitkomsten besloten om Spotta vaker te gaan gebruiken. Eind dit jaar gaan ze ieder huishouden benaderen met opnieuw een kortingscoupon. Dit keer toegevoegd aan het eindejaarsboekje met diverse kortingsvouchers, waar de Spotta bezorgers dit jaar mee langs de deuren gaan.

Bekijk het filmpje waarin Wim Meuleman vertelt hoe hij de samenwerking met Spotta heeft ervaren.