Nieuws

Folder onverminderd populair voor informatie en inspiratie

03-okt-2018 | Nieuws

Radio? Televisie? Social? Nee hoor, de vertrouwde folder staat nog altijd bovenaan als belangrijkste bron voor informatie en inspiratie. Dat blijkt uit het onderzoek Retail Buying Study ’18 van IPG Mediabrands dat dit jaar voor de tweede keer is uitgevoerd.

Lees verder

Huis-aan-huis structureel onderdeel marketingmix Foodora

Case

Lees verder

CTR kanon Vakantieveilingen.nl op Spotta.nl

Case

Lees verder

De zittingsdatum van het hoger beroep tegen het invoeren van de JAlJA-sticker in Amsterdam is bekend

20-aug-2018 | Nieuws

De zittingsdatum is door het gerechtshof Amsterdam bepaald op 28 maart 2019. Zij heeft toegevoegd dat het “kort na het pleidooi” uitspraak zal doen.

Lees verder

Resultaten NOM folderonderzoek 2018

27-jun-2018 | Nieuws

52% van de Nederlanders mist de papieren folder als deze niet meer verschijnt. En 14% staat hier neutraal tegenover. Deze percentages blijven al 5 jaar op rij ongeveer gelijk. Dit blijkt uit de NOM Folder Monitor 2018, uitgevoerd door onderzoeksbureau GfK, in opdracht van DDMA Businessgroep Verspreidingen, onder auspiciën van het Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM). "Dit is een belangrijk signaal. Nederlanders houden van de papieren folder.

Lees verder

Maak van je folder een cadeautje!

12-jun-2018 | Nieuws

Hoe trek je de aandacht van de consument en maak je van je folder een cadeautje?

Lees verder

Nieuw initiatief City - huis-aan-huis blad in Amsterdam

05-jun-2018 | Nieuws

Trusted Media Publishers kondigt dinsdag 5 juni de verschijning van City aan. City een nieuw onafhankelijk huis-aan-huisblad voor Amsterdam. Deze moderne magazine-achtige krant zal wekelijks worden bezorgd bij 318.000 Amsterdamse huishoudens. Het blad is een initiatief van H.A.H. Retail Uitgeverij. De retailers Blokker, Kruidvat, Dirk van den Broek en Seats and Sofas zijn partners van City.

Lees verder

Reclame Code Commissie: ‘Amsterdam in de fout met bomen-verhaal’

31-mei-2018 | Nieuws

De gemeente Amsterdam mag niet meer claimen dat de ja/ja sticker 6.000 bomen zou besparen. Amsterdam heeft dat wel geschreven in een brief aan alle inwoners over de invoering van het ja/ja systeem, maar die claim is ‘te absoluut en onvoldoende onderbouwd’.

Lees verder

Wat is het effect van jouw folder?

28-mei-2018 | Nieuws

Lees verder

Update JA|JA: Amsterdammer nog niet uitgeplakt

15-mei-2018 | Nieuws

Lees verder

Haal meer omzet uit je online folder

Case

Lees verder

Gegevens bij Spotta AVG-proof

11-mei-2018 | Nieuws

Privacy is tegenwoordig een hot item, overal word je erop gewezen en wordt erover gediscussieerd. Dit komt mede door de veranderde wetgeving. De algemene verordening gegevensbescherming (AVG, in Engels GDPR) gaat over de bescherming van personen bij de verwerking van persoonsgegevens. Voor jou is het goed om te weten dat we voor 25 mei voor al onze doelgroepen voldoen aan de AVG.

Lees verder

Drukwerkdeal.nl belangrijke partner

07-mei-2018 | Nieuws

Spotta en Drukwerkdeal.nl gaan samenwerken. Ondernemers die flyers en folders bij Drukwerkdeal.nl laten drukken, kunnen deze voortaan ook laten verspreiden via de Spotta folderverspreiding. Interessant voor ondernemers om met lokale acties mensen makkelijk naar de winkel te trekken en een boost in omzet te creëren. Of aan hun naamsbekendheid te werken. En dat kan al vanaf 2.500 huishoudens, wat het erg laagdrempelig voor ze maakt.

Lees verder

Dirk folder meest favoriet in Nederland

26-apr-2018 | Nieuws

Baarn, 26 april 2018 – Dirk is de overall winnaar van de ‘Beste Folder Awards’ verkiezing, editie 2018. Naast de supermarktketen namen zeven andere retailers een categorie award in ontvangst tijdens het Hoera voor de Folder! event.

Lees verder

Welke folder is favoriet bij de consument?

12-apr-2018 | Nieuws

De genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2018 zijn bekend. In de verkiezingsperiode hebben ruim 35.000 consumenten gestemd. 34 folderaars maken kans op een categorieprijs. Welke folder de absolute favoriet is van de consument wordt op 26 april bekendgemaakt.

Lees verder

Folder versterkt effect van tv-reclame

29-mrt-2018 | Nieuws

Consumenten houden van folders, dat wisten we al. Nu wijst onderzoek ook uit dat de huis-aan-huis folder het effect van de tv-reclame versterkt. Kwalitatief onderzoeksbureau ST&T deed hier neuromarketingonderzoek naar in opdracht van folderverspreider Spotta met eye tracking software en EEG.

Lees verder

Update JA|JA-sticker MailDB

19-mrt-2018 | Nieuws

Voor en na de invoering van de JA-sticker in de gemeente Amsterdam hebben we niet stilgezeten. Er zijn veel acties ondernomen die we onder de vlag van de branchevereniging MailDB hebben uitgevoerd. Het samen optrekken met adverteerders, de folderbranche, winkeliers en andere stakeholders in deze discussie is van groot belang.

Lees verder

Persbericht: Hoger beroep JAlJA-sticker officieel van start

19-mrt-2018 | Nieuws

Hoofddorp, dinsdag 13 maart 2018 Vandaag heeft de gemeente Amsterdam zich bij het gerechtshof Amsterdam gemeld voor de zogenaamde ‘rolzitting’. Dit naar aanleiding van de dagvaarding van MailDB, Spotta en KVGO. Deze brancheorganisaties vinden dat (i) het invoeren van de JA|JA-sticker onzorgvuldig is en niet aan gemeenten is, (ii) de belangen van winkeliers en de branche schaadt en (iii) gebaseerd is op onjuiste en niet bewezen milieuclaims. Binnen 6 weken na de rolzitting worden de inhoudelijke argumenten aan het gerechtshof voorgelegd. Uitspraak door het gerechtshof wordt eind 2018/begin 2019 verwacht.

Lees verder

Drukwerkdeal.nl gaat samenwerking aan met Spotta

14-mrt-2018 | Nieuws

Drukwerkdeal.nl gaat samenwerken met Spotta, verspreider van huis-aan-huis en gepersonaliseerde folderpakketten en online aanbieder van reclamefolders. Ondernemers die hun flyers bij Drukwerkdeal.nl laten drukken, kunnen deze voortaan laten verspreiden via de diensten van deze PostNL-dochter.

Lees verder

Gouden voordeelboekje voor JA-sticker plakkers

19-feb-2018 | Nieuws

Zo’n 15 grote retailers geven met een grootscheepse kortingenactie een boost aan het plakken van de JA-sticker in Amsterdam. In week 8 verspreiden 200 winkels waaronder Hema, Kruidvat, MediaMarkt, Zeeman en Intertoys actiekaarten met een JA-sticker. Daarop staat dat als je de JA-sticker op je brievenbus plakt je binnen een paar weken een boekje met gouden voordeelvouchers in het folderpakket ontvangt. Spotta en Axender bieden de retailers de verspreiding van de couponboekjes gratis aan.

Lees verder

Gemeente Amsterdam gedagvaard in hoger beroep tegen JAlJA-sticker Hoofddorp

26-jan-2018 | Nieuws

Het hoger beroep tegen het invoeren van de JAlJA-sticker in Amsterdam is in gang gezet. Vandaag is namens de Vereniging Mail Distributie Bedrijven (MailDB), Netwerk VSP (Spotta) en het Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen (KVGO) de gemeente Amsterdam gedagvaard. Deze brancheorganisaties zijn van mening dat het invoeren van de sticker onzorgvuldig is, de belangen van winkeliers en de branche schaadt en gebaseerd is op onjuiste milieuclaims.

Lees verder

Een blije consument en extra bereik met Folderkiezer

22-jan-2018 | Nieuws

Met Folderkiezer zijn we het jaar goed begonnen. De aanmeldingen zijn enorm gestegen waarbij de campagne, gericht op huishoudens met een NEE-sticker, een grote rol heeft gespeeld. We zien dat 70% van de aanmeldingen extra bereik is. Daarnaast laat een onderzoek onder Folderkiezers positieve resultaten zien. Maar liefst 97% opent altijd het pakket en 67% leest de folders in het Folderkiezerpakket beter dan vroeger.

Lees verder

MAILDB, KVGO en Spotta gaan in hoger beroep tegen uitspraak JAIJA-sticker

29-nov-2017 | Nieuws

De partners, Brancheorganisatie MailDB, KVGO (Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen) en reclameverspreider Spotta, gaan in hoger beroep tegen de uitspraak van de rechtbank over de invoering van de JAIJA-sticker door de Gemeente Amsterdam per 1 januari 2018. Op 22 november 2017 oordeelde de rechtbank dat de Gemeente Amsterdam deze, van het landelijke systeem afwijkende sticker mag invoeren.

Lees verder

Coppens Rekreatie over Folders

29-nov-2017 | Nieuws

We spreken met Roel Coppens, verantwoordelijk voor alle reclame-uitingen en vormgeving van Coppens Rekreatie. En zoals de naam al doet vermoeden is Coppens een familiebedrijf. Het begon ooit met opa en oma Coppens, en ondertussen zijn ze 2 generaties verder en is Coppens al meer dan 40 jaar actief op de kampeermarkt.

Lees verder

Cadeau-inspiratie met de Spotta chatbot

29-nov-2017 | Nieuws

Consumenten die vlak voor de feestdagen zonder inspiratie zitten, krijgen ook dit jaar op Facebook hulp van de Spotta chatbot genaamd ‘Spotter Sem’. Na de eerdere succesvolle chatbot varianten: Pasen Vaderdag, Sint en Kerst, zetten we vanaf nu deze technologie dagelijks in binnen Facebook. Ook op die manier willen we meer leren over het gebruik en de interesses van consumenten.

Lees verder

Spotta verspreidt broodzakken voor Lidl

29-nov-2017 | Nieuws

Wie heeft hem niet gezien?! De commercial van de Lidl Brown Bag met een parodie op George Baker's Little Green Bag. Met als doel de verse, warme broodjes van Lidl onder de aandacht brengen. In de tv-commercial is er niet voor niets gerefereerd aan; “let op uw brievenbus”. Want in een groot deel van Nederland is de Lidl broodzak in het Spotta folderpakket verspreid. Daarmee is de consument geactiveerd om naar de winkel te gaan om de broodzak te vullen met broodjes voor een zeer voordelige prijs.

Lees verder

Zet je brievenbus op groen

24-nov-2017 | Nieuws

De campagne Zet je Brievenbus op groen! is in volle vaart van start gegaan! Na de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam woensdag 22 november is de campagne uitgerold om zoveel mogelijk Amsterdammers een JA-sticker te laten plakken. Veel grote winkelketens hebben de campagne omarmd en stellen de nieuwe JA-sticker beschikbaar in hun winkels met speciale displays.

Lees verder

Officiële reactie MailDB op rechtszaak JA|JA sticker

22-nov-2017 | Nieuws

De partners, Brancheorganisatie MailDB, KVGO (Koninklijk Verbond van Grafische ondernemingen) en verspreider Spotta, zijn teleurgesteld over de uitspraak van de rechtbank in Amsterdam dat de JAlJA-sticker rechtmatig ingevoerd mag worden. Hieronder vind je de officiële reactie van MailDB.

Lees verder

MailDB verliest rechtszaak invoering JAIJA-sticker in Amsterdam. Campagne zetjebrievenbusopgroen meteen van start!

21-nov-2017 | Nieuws

De rechtbank heeft uitspraak gedaan. Per 1 januari 2018 gaat in de gemeente Amsterdam iets veranderen; we mogen ons ongeadresseerde reclamefolderpakket alleen bezorgen bij Amsterdammers met een JA-sticker op de brievenbus. Overigens: voor de huis-aan-huis bladen verandert er niets; het opt-in systeem is niet nodig, daarom geen JAIJA-sticker maar alleen een JA-sticker.

Lees verder

Start Folderkiezer campagne 'Spotta zoekt kiezers'

13-nov-2017 | Nieuws

Vanaf zaterdag 11 november is de Folderkiezer campagne ‘Spotta zoekt kiezers’ in Amsterdam gestart. Folderkiezer is een geadresseerd folderpakket. Consumenten stellen op www.folderkiezer.nl zelf hun folderpakket samen. De consument krijgt daarmee alleen de folders die hij wil ontvangen en als adverteerder profiteer je daarmee van kwalitatief bereik. Ook bereik je als adverteerder daarmee huishoudens achter de NEE-sticker en consumenten in buitengebieden.

Lees verder

Vernieuwing bij aanstellingsgesprekken bezorgers Spotta

26-okt-2017 | Nieuws

Eind maart startten we met een proef om bezorgers online aan te stellen. In de huidige situatie gaat een coördinator bij de bezorger thuis langs als ze starten met bezorgen. In de proef zijn het online videogesprekken. Dit bespaart kosten en is populair bij de doelgroep. Een slimme oplossing die misschien zelfs een prijs oplevert!

Lees verder

Inspiratiefolder of voordeelfolder welke is effectiever?

29-aug-2017 | Nieuws

Moet je folders opmaken met inspirerende inhoud en beeld? Of juist de nadruk leggen op het product en de aanbieding? Het laatste NOM folder bereiksonderzoek is er duidelijk over en laat zien dat zowel 'inspiratie' als 'cadeau ideeën opdoen' als redenen om folders te bekijken, significant zijn gestegen. Spotta heeft dit verder getest en bekeken hoe het werkt in de praktijk.....

Lees verder

Amsterdam voert JAIJA sticker in per 1 januari 2018

31-jul-2017 | Nieuws

Uit recente publicaties maakt branchevereniging MailDB op, dat de gemeente Amsterdam per 1 januari 2018 zelf de JA|JA sticker gaat invoeren en dan ook gaat toezien op de naleving. De belangenbehartiger is hierover niet rechtstreeks door de wethouder of gemeente geïnformeerd. Lees de officiële verklaring van MailDB:

Lees verder

Kessels voor Marskramer

10-jul-2017 | Nieuws

Dick Fosbury is een wereldberoemd atleet. Niet zozeer vanwege zijn gouden medaille, maar vanwege zijn Fosburyflop of kortweg Flop. Een hoog-springtechniek die Fosbury in 1968 introduceerde op de Olympische spelen in Mexico. Tot die tijd spongen atleten ‘beentjes eerst’ over de lat om daarna weer op hun voeten te landen.

Lees verder

CrossChannel KadoKopen

27-jun-2017 | Nieuws

Eén van mijn beste vrienden is jarig maar ik kan er niet bij zijn, want… hij woont in London. Meestal stuur ik hem een cadeautje per post. In eerdere jaren gingen al een oer-Hollandse pot Engelse Drop, een Delfsblauwe kaasschaaf van Blokker (‘thrifty little thing’) en een Oranjeshirt met ROBBEN erop de Noordzee over. Dat ruim een derde van Nederland folders gebruikt ter inspiratie, geldt ook voor mij.

Lees verder

Voor ondernemers: nieuwe webshop Foldergemak.nl

12-jun-2017 | Nieuws

De nieuwe webshop Foldergemak.nl is live. In deze webshop kunnen ondernemers nu zelf eenvoudig, snel en voordelig hun folderverspreiding en het bijbehorende drukwerk regelen, dag en nacht, ook in het weekend! We bieden folders en flyers aan in A4 en A5 formaat. Ook het verspreidgebied, dus bij welke huishoudens je in de brievenbus wilt vallen, is makkelijk te bepalen en selecteren. Het is al mogelijk om te verspreiden vanaf 10.000 exemplaren. Je betaalt pas na verspreiding.

Lees verder

Gratis webinar 'Hoe bereik en activeer je online voordeelshoppers?'

01-jun-2017 | Nieuws

Volg ons gratis live webinar op 20 juni van 12:00-13:00 uur! Twee online experts praten je bij over de mogelijkheden die analyse van o.a. gedragsdata je biedt bij het optimaal bereiken en activeren van bezoekers van online aanbiedingenplatforms.

Lees verder

Reisgidsen massaal digitaal op spotta.nl

31-mei-2017 | Nieuws

Op Travmagazine.nl: "Reisaanbieders zijn begonnen de aloude reisgids breder digitaal aan te bieden. Op Spotta.nl – een verzamelplaats online van allerlei aanbiedingenfolders, zijn sinds kort ook vele vakantiebrochures digitaal te lezen van onder meer TUI, Oad, Kras, Lidl Reizen (met onder meer de Jong Intra), Djoser, Pacific Island Travel en Centerparcs. Ook de populaire Spotta app is een manier het aanbod in te zien."

Lees verder

Leen Bakker winnaar Folder Vakprijs 2017

22-mei-2017 | Nieuws

Tijdens het BBR Congres over brievenbusreclame in De Hallen in Amsterdam is Leen Bakker uitgeroepen tot winnaar van de Folder Vakprijs 2017. Ook de winnaar van de Runner Up Prijs 2017, de prijs voor het meest veelbelovende, nieuwe folderinitiatief in Nederland, werd bekend gemaakt. Die prijs ging naar Suitable. Vanwege het 10-jarig bestaan van de Folder Vakprijs was er ook een oeuvreprijs. Die werd uitgereikt aan Karwei.

Lees verder

Papieren en digitale folder versterken elkaar

18-mei-2017 | Nieuws

13 miljoen Nederlanders lezen wel eens reclamefolders. Daarmee blijft de folder onverminderd populair. Wel zien we een verschuiving. Het aantal digitale folderlezers stijgt; 7% (+2%) leest alleen digitale folders en 34% (+3%) zowel papier als digitaal. Deze stijging gaat echter nauwelijks ten koste van de papieren folder. Nog steeds leest 55% van de Nederlanders alleen een papieren folder. Daarmee blijft het totale folderbereik op peil. Dit blijkt uit de NOM Folder Monitor 2017.

Lees verder

Dirk, Intratuin en Tempur winnen Beste Folder Awards

18-mei-2017 | Nieuws

Tijdens de 21e editie van het Brievenbusreclame Congres zijn de ‘Beste Folder Awards 2017’ uitgereikt. Spotta feliciteert haar 3 winnende klanten! Beddenspecialist Tempur heeft als eerste de titel ‘Beste Folder Award Merken’ in ontvangst genomen. In de categorie Nationaal Food werd de folder van supermarktketen Dirk als beste beoordeeld door de consument. Ook Intratuin viel dit jaar weer in de prijzen. Voor het derde jaar op rij winnen zij de ‘Beste Folder Award Nationaal Non-Food’.

Lees verder

Update pilot Folderkiezer.nl in Amsterdam

06-mei-2017 | Nieuws

Spotta test in Amsterdam met Folderkiezer.nl de interesse in geïndividualiseerde folderpakketten. Het voorlopig beeld is dat ruim 30% van de aanmeldingen afkomstig is van consumenten die momenteel een NEE-sticker op de brievenbus hebben. We genereren dus nieuw bereik!

Lees verder

Gratis webinar ‘De kracht van de brievenbus‘

Case

Lees verder

Last minute deal bannering op Spotta platform!

03-mei-2017 | Nieuws

Adverteer nu extra voordelig op het online Spotta platform en krijg tot wel 30% extra gratis impressies. Geef je folder, product, actiepagina en/of webshop een online boost via bannering op Spotta.nl en in de Spotta app.

Lees verder

Slim combineren van folders en DM in buitengebieden

Case

Lees verder

Invoering JA|JA-sticker in Amsterdam is uitgesteld

03-mei-2017 | Nieuws

De invoering van de JA|JA-sticker in Amsterdam zal niet meer in juni 2017 plaatsvinden. De gemeente Amsterdam onderkent inmiddels dat meer tijd nodig is om de invoering op een zorgvuldige wijze plaats te laten vinden.

Lees verder

Genomineerden Beste Folder Awards 2017 zijn bekend!

26-apr-2017 | Nieuws

Na acht verkiezingsweken, ruim 25.000 stemmende consumenten en bijna 60.000 beoordelingen is nu bekend wie er kans maken op de Beste Folder Awards 2017.

Lees verder

Paascampagne consumenten van start

06-apr-2017 | Nieuws

Spotta.nl staat deze maand in het teken van Pasen. Op ons folderplatform zijn alle paasfolders te lezen, kunnen consumenten meedoen met een heus paasspel en bieden we ze inspirerende artikelen, bijvoorbeeld over de lekkerste paasrecepten en de leukste uitjes.

Lees verder

Relevante content door dynamische boxen

10-feb-2017 | Nieuws

Online adverteren kan op verschillende manieren. Daarbij is het van belang dat content relevant is voor je doelgroep. Dit is 1 van de redenen dat we op het Spotta platform dynamische content boxen hebben geïntroduceerd.

Lees verder

Start nieuw concept in Amsterdam: Folderkiezer

10-feb-2017 | Nieuws

Spotta is in een deel van Amsterdam gestart met het testen van een gepersonaliseerd folderpakket. Op folderkiezer.nl kunnen consumenten zich registreren en een selectie maken van hun favoriete winkels of adverteerders. Vervolgens ontvangen zij alleen deze geselecteerde reclamefolders. Wij toetsen hiermee een mogelijke extra bereiksoplossing voor adverteerders, naast het bestaande Spotta Folderpakket het online platform Spotta.nl en de Spotta app. Met de test willen we ontdekken wat Folderkiezer, en dus een gepersonaliseerd folderpakket, betekent voor het bereik van de folder.

Lees verder

De Spotta inspiratiepagina

10-feb-2017 | Nieuws

Elke maand staat de inspiratiepagina op Spotta.nl in het teken van één of meerdere thema’s. In januari stond de pagina boordevol ideeën, tips en leuke artikelen over goede voornemens. In februari kunnen we niet om Valentijnsdag heen. Deze inspirerende content koppelen we aan folders, kortingen, voordeelbonnen en meer. Kortom we zetten de bezoeker direct aan tot actie!

Lees verder

Maak kans op de Beste Folder Award van 2017!

08-feb-2017 | Nieuws

Altijd al willen weten hoe de consument je folder waardeert? Hoe beoordelen ze je folder op aspecten als scherpste aanbiedingen, leesformaat of inspiratie? Deze verkiezing is een uitgelezen kans om hier achter te komen.

Lees verder

Spotta heeft chatbots ingezet tijdens de feestdagen

30-dec-2016 | Nieuws

Consumenten die vlak voor de feestdagen zonder inspiratie zaten, kregen hulp uit onverwachte hoek: digital marketing bureau Green Orange heeft twee speciale Facebook-chatbots voor Spotta ontwikkeld.

Lees verder

Marketingdenken.nl

22-dec-2016 | Nieuws

Marketingdenken.nl is dé inspiratiebron voor en door ondernemend Nederland. Hier vind je ideeën voor slimme ondernemers. Marketingdenken.nl is een nieuw online platform en initiatief van Spotta. Ondernemers vinden hier de laatste trends, praktische tips en how to’s over online en offline marketing. Daarnaast delen ondernemers hier hun verhalen en ervaringen. Alles draait om de ondernemer.

Lees verder

Interview Fonk magazine over creatieve uitingen

16-dec-2016 | Nieuws

Met het Spotta folderpakket bereiken we wekelijks circa 6 miljoen huishoudens in Nederland. Samen met Redmint hebben we een serie aan creatieve uitingen voor in het folderpakket ontwikkeld.

Lees verder

MailDB en KVGO dagen gemeente Amsterdam voor rechter

12-dec-2016 | Nieuws

Vertegenwoordigers van de reclamebranche, waaronder Spotta, hebben de daad bij het woord gevoegd en dagen de gemeente Amsterdam voor de rechter. Zij willen dat de rechter de (on)rechtmatigheid van de invoering van een JA|JA sticker vaststelt. De gemeente weigert te wachten met de invoering van het opt-in-systeem totdat de rechter een uitspraak heeft gedaan. De branche houdt er rekening mee dat de rechter geruime tijd nodig heeft om hierover uitspraak te doen.

Lees verder

Vraag het Sint

29-nov-2016 | Nieuws

Heb je nog cadeautips nodig voor je (klein) kinderen voor Sinterklaas? De Sint chatbot zoekt voor jou de leukste cadeaus binnen het door jou gestelde budget! Superhandig!

Lees verder

Effectief bereik doelgroep ANWB dankzij segmentatie

29-nov-2016 | Nieuws

Lees verder

Consumentencampagne: Altijd Actie

29-nov-2016 | Nieuws

Natuurlijk willen wij dat consumenten jouw folders bekijken op onze website. Dat is een van de redenen waarom in november de consumentencampagne 'Altijd Actie' is gestart. Wist je dat jij ook kunt meespelen?

Lees verder

DE introduceert succesvol diverse smaken oploskoffie

29-nov-2016 | Nieuws

Douwe Egberts heeft een succesvolle introductie gedaan van diverse smaken oploskoffie. Want er is maar één manier om consumenten te overtuigen van de smaak en kwaliteit: laten proeven.

Lees verder

Artikel Expert over proces folderverspreiding

09-nov-2016 | Nieuws

De folder is voor Expert ontzettend belangrijk. Expert verspreidde in 2016 zo’n veertig keer, in totaal ongeveer drie miljoen Expertfolders. In het personeelsmagazine van Expert vertelt Diederik Blok, Accountmanager bij Spotta, meer over het sealproces van folders. Lees hier het artikel.

Lees verder

Spotta.nl en Spotta app zijn vernieuwd!

14-okt-2016 | Nieuws

Het is zover! Spotta.nl en de Spotta app zijn vernieuwd! De afgelopen maanden hebben wij ons online platform verbeterd. We zijn blij en trots op het resultaat.

Lees verder

Val extra op in het folderpakket

13-okt-2016 | Nieuws

Spotta heeft iets nieuws! Een opvallende uiting in het Spotta folderpakket die afwijkt van een papieren voordeelfolder en ook nog eens extra inspiratie biedt voor de consument. Denk bijvoorbeeld aan een geurkaart, spiegelflyer, biertraytje, kijkdoos of een geluidskaart. Laat je inspireren door onze creatieve uitingen!

Lees verder

2016 is het jaar van de samples

12-okt-2016 | Nieuws

Iedereen houdt van cadeautjes! Een theezakje, snoepjes of een lekkere crème in het folderpakket, dat zijn kleine verrassingen! Alleen al dit jaar heeft Spotta vijftien samples verspreid onder ca. 4,5 miljoen huishoudens. Later dit jaar staan nog minimaal vijf sampleverspreidingen op de planning.

Lees verder

Beste Winkelketen en Webshop Awards 2016-2017

10-okt-2016 | Nieuws

Op 15 september werden de categoriewinnaars bekendgemaakt van de ABN Amro Beste Winkelketen van Nederland 2016-2017 en van de ABN Amro Webshop Awards 2016-2017. Onder hen veel Spotta klanten!

Lees verder

Enthousiasme verspreiding proefzakjes oploskoffie DE

Case

Lees verder

Slim omgaan met schommelingen folderproductie

01-sep-2016 | Nieuws

In juni heeft onze algemeen directeur Stephan van den Eijnden een interview gegeven aan het magazine Logistiek over de schommelingen in folderproductie en de inzet van personeel in samenwerking met uitzendbureau In Person.

Lees verder

Apeldoorn zegt keihard NEE tegen JA|JA sticker

05-aug-2016 | Nieuws

​De gemeente Apeldoorn wil geen JA|JA sticker. Dat blijkt uit een krantenartikel dat afgelopen woensdag verscheen in de Stentor.

Lees verder

Direct reclameadvies tijdens Week van de Ondernemer

01-aug-2016 | Nieuws

Eind juni vond in Groningen de Week van de Ondernemer nieuwe stijl plaats. Ruim 1300 ondernemers uit Noord-Oost Nederland werden geïnspireerd door topsprekers en gingen aan de slag met hun eigen bedrijf. Wij waren vanuit PostNL en Spotta ook aanwezig met een mooie stand, workshops en key-note speakers.

Lees verder

Spotta investeert in de toekomst

01-aug-2016 | Nieuws

Spotta investeert in een nieuwe machine en daarmee in de toekomst. In september nemen wij de nieuwe machine in gebruik. Wij zijn trots en blij. De machine stelt ons in staat u straks nóg beter van dienst te zijn in een optimale folderverspreiding.

Lees verder

Fun en inspiratie geven folderpakket extra waarde

01-aug-2016 | Nieuws

Wist u dat Spotta naast de traditionele folder ook samples verspreidt? Alleen al in 2016 heeft Spotta ruim 3,5 miljoen samples verspreid via het Spotta folderpakket, maar ook los op de mat!

Lees verder

Voordelig online aandacht bij Spotta!

01-aug-2016 | Nieuws

Wist u dat op Spotta.nl alle tekst uit de folder geïndexeerd wordt? Hierdoor kan de bezoeker altijd de juiste aanbieding vinden of liever direct online kopen. Zorg dat u ook online goed zichtbaar bent bij Spotta door bannering op web of in de app en de nieuwsbrief.

Lees verder

Folders horen thuis in ideale mediamix

01-aug-2016 | Nieuws

Dat blijkt wel weer uit de nieuwste cijfers van de NOM Folder Monitor 2016. De resultaten tonen aan dat de folder nog steeds één van de meest effectieve manieren is om uw doelgroep te bereiken en aan te sporen tot actie.

Lees verder

PLUS en Intratuin winnen Beste Folder Awards 2016

26-mei-2016 | Nieuws

Vanmiddag zijn tijdens het 20e Brievenbusreclame Congres in Amsterdam de winnaars van de Beste Folder Awards 2016 bekendgemaakt.

Lees verder

Folder blijft onverminderd populair

26-mei-2016 | Nieuws

95% van alle Nederlanders leest wel eens een reclamefolder. Daarmee bereikt de onverminderd populaire folder 12,7 miljoen Nederlanders.

Lees verder

Succesvolle verspreiding kortingscoupon Topbloemen.nl

Case

Lees verder