Traffic

Wil je klanten activeren en meer traffic genereren? Folderverspreiding met het Spotta folderpakket, de Spotta app en Spotta.nl laat bij activatiecampagnes een hoge respons zien.

Door onze segmentatie mogelijkheden kun je je flyer kostenefficiënt verspreiden rondom de filialen waar je product verkrijgbaar is. Bovendien is er de mogelijkheid om eigen en/of verschillende folders per winkel of regio in te zetten. Denk hierbij aan de mogelijkheid om wisselende adresgegevens op je folder te drukken. Je bereikt je doelgroep in hun thuisomgeving. Op het moment dat ze ontvankelijk zijn voor reclameboodschappen en dat ze zich aan het oriënteren zijn op hun boodschappen.

Altijd bij de juiste doelgroep
Folderverspreiding bereikt altijd de juiste doelgroep met onze doelgroepsegmentatie. Onze actuele database beschikt over ruim driehonderd socio-demografische en lifestylekenmerken. Door onze hoge bezorgkwaliteit en zorgvuldige segmentatie heb je nauwelijks waste. Wil je weten wat je campagne heeft opgeleverd? Wij brengen dit graag voor je in kaart. Huis-aan-huisverspreiding activeert je doelgroep.

Voordelen

  • Hoog maximaal bereik: ca. 6 miljoen huishoudens
  • Specifieke segmentatie mogelijk
  • Mogelijkheid om in korte tijd een groot bereik te realiseren
  • Kostenefficiënt
  • Stijging van de traffic in de week van de verspreiding
  • Mogelijkheid om fulfilment (drukken folder) aan Spotta over te laten


Wil je weten hoe wij je doelgroep kunnen bereiken en hoe je met een folderverspreiding de omzet direct kunt verhogen?

Neem contact met ons op