Food

Fabrikanten en dienstverleners

Meer awareness, trial en traffic in de FMCG branche

DE-introduceert

DE introduceert succesvol diverse smaken oploskoffie

Interesse? Bel 088-8424211 of mail een van onze accountmanagers.

Jozine Hendriks

Accountmanager

Verstuur een e-mail naar Jozine

Binnen de FMCG branche is de concurrentie hoog. Introducties volgen elkaar in hoog tempo op. Het blijft vechten voor een plek in de schappen. De consument is steeds moeilijker te bereiken met de traditionele media, als TV, radio en online.

Adverteren op het Spotta platform is zeer succesvol in combinatie met above the line media inzet. Je bouwt niet alleen aan je merkbekendheid, je zet consumenten ook aan tot actie. Met één uiting van inspiratiefase naar aankoopfase.  

Wil je bekendheid voor je merk of actie opbouwen, trial voor je product genereren of traffic naar de winkelvloer of website realiseren? Gesegmenteerde folderverspreiding of sampling via het Spotta folderpakket is een zeer succesvolle en kostenefficiënte manier en zorgt voor het gewenste effect.

van de lezers komt in actie naar aanleiding van een folder.

van de Nederlanders gebruikt folders om op de hoogte te zijn van aanbiedingen.

Awareness

Voordat een consument overgaat tot een aankoop is het belangrijk dat er voldoende bekendheid is opgebouwd. Traditionele above the line media, zoals TV en radio, worden...

Lees verder

Trial

Echte gebruikservaringen zijn de beste manier om je product te introduceren en je doelgroep te overtuigen. Wil je consumenten het product laten proberen? Huis-aan-huis...

Lees verder

Traffic

Wil je de rotatie van je producten verhogen? Je flyer in het Spotta folderpakket verhoogt de rotatie van je producten.

Lees verder